Reykjavik / Activiteiten & Tours

Reykjavik Activiteiten & Tours

Dingen om te doen in Reykjavik: beste activiteiten en Reykjavik tours

Tours Reykjavik

Alle info over tours, activiteiten en excursies in Reykjavik. Tips voor leuke activiteiten en dingen om te doen in Reykjavik vindt u hier:

Tips voor activiteiten in Reykjavik

Op internet vindt u een groot aanbod van activiteiten, tours, wandeltochten en excursies in Reykjavik. Per categorie hebben wij voor uw de meest interessante activiteiten en dingen om te doen bij elkaar gezet:

1. Tours met gids in Reykjavik

Wilt u de stad Reykjavik beter begrijpen? Maak dan eens een tour met een lokale gids. Hoor bijzondere verhalen over de stad, ontdek culinaire tradities en bewonder plekken in de stad waar u anders misschien niet zou komen.

2. Dieren spotten vanuit Reykjavik

Dierenliefhebber? Dan springen er op IJsland twee excursies voor u uit. Een veel geboekte activiteit is een boottocht waarbij u op zee walvissen gaat spotten. Maar ook een IJsland excursies naar rotsen bevolkt door de papagaaiduikers zal zeker tot uw verbeelding spreken.

3. Noorderlicht excursies

Als je naar IJsland gaat kan het niet missen dat je het Noorderlicht wilt meemaken. Dit wil je natuurlijk optimaal kunnen bewonderen en daarom is een bustour de ideale optie om dit te doen. Je bekijkt het Noorderlicht van verschillende hoeken en doordat je in de bus zit kan je heerlijk zitten en stop je op de beste plekken voor het zicht op de Aurora Borealis.

4. Andere activiteiten in Reykjavik

Ga op een virtual reality ervaring in de Iceland FlyOver, drink een drankje in de befaamde icebar of doe een proeverij bij de lokale Eimverk-distelleerder.

5. Populaire dagtochten naar de rest van IJsland

Eigenlijk kunt u Reykjavik niet bezoeken zonder ook maar een excursie in Reykjavik omgeving te maken. IJsland staat bekend om zijn fantastische landschappen en in onderstaand artikel krijgt u een overzicht van de beste excursies in de omgeving van Reykjavik:

Meer excursies vanaf Reykjavik

tours reykjavik
Onze lezers beoordelen
4.8 (95.85%) 7 reviews
17 augustus 2022 : "Fantastische vakantie in IJsland gehad door de goede reistips over de activiteiten en bezienswaardigheden in Reykjavik."